Ik ben Judith Penninx

Lang heb ik gezocht naar mijn plek, mijn plek op deze aarde. Ik voelde keer op keer dat ik er niet mocht zijn, dat op aarde geen ruimte zou zijn voor mij. Als klein meisje was ik stil, onzichtbaar. Ik deed vooral wat ik moest doen, werd leerkracht, werkte hard, voldeed aan de ander én verloor mezelf. Het was de natuur die mij wakker maakte en me herinnerde. Ik ging naar de jungle in Peru en ontmoette daar opnieuw mezelf, mijn natuurlijke zelf. Eenmaal weer terug wist ik dat het belangrijkste van alles mijn intuïtie was. Ik had mijn gevoel te volgen. En tegelijk had ik te leren hoe ik alles in mij samen zou kunnen brengen; hoe het lijf mijn wegwijzer zou kunnen zijn door te leren over aanwezigheid in mijn lichaam. En zo ging mijn pad. Van yurt en hippiebus, naar kubus en nu in een prachtige boerderij, waar ik nu mag samenleven met mijn partner en ons samengestelde gezin met 5 kinderen.

De oude hooizolder was een plek die vroeg om afgestemd en puur werk….een sacred space. Het werd een prachtige gedragen ruimte, een thuis, waar iedereen welkom is.

En zo ontstond…Ik groeide van het werk met kinderen naar het Zijn in ceremonie met volwassenen. Ik studeerde lichaamsbewustzijn, de heilige natuurgeneeskunde van de sacred plants en het Sjamanisme.  De diepte van dit werk raakt me enorm. Het bracht mij een diep gevoel van thuiskomen. Nu creëer ik, met de aarde en breng ik mijn kosmische bewustzijn in de aarde zodat het een helend veld wordt…speciaal voor jou en jouw levenspad. Zodat ook jij je weer kunt herinneren en in jouw natuurlijke kracht komt verbonden met jouw innerlijke wijsheid.

In mijn praktijk ontmoet ik mensen die veel voelen en tegelijk zoekend zijn, vragen hebben of ongemakken in het leven ervaren. Als gids neem ik je mee in een unieke ervaring die je terugbrengt naar wie je werkelijk bent, voorbij alle verhalen.

Ik breng jou in verbinding met jouw natuurlijke kracht


Privacy Policy

Copyright © 2024 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf