Ik ben Judith. Lang heb ik gezocht naar mijn plek hier op deze aarde. Ik voelde elke keer weer dat ik er niet mocht zijn, mijn naam niet kon dragen en mezelf niet mocht laten zien. Als meisje was ik stil, verlegen en vooral heel onzichtbaar. Ik deed wat ik moest doen en voldeed…..aan de ander..

Tot ik voelde dat ik een keuze had. Dat ik op elke dag en elk moment mijn leven kan creëren..vanuit verbinding met mezelf naar verbinding met de ander.

Ik besloot mijn baan in het basisonderwijs op te zeggen..20 jaar werkte ik daar; een veilige vertrouwde baan..en toch deed ik het. Ik had duidelijk iets anders te doen. Ik voelde hoe kinderen en ouders van deze tijd iets anders nodig hebben, wat ik als leerkracht in het systeem waarin ik zat niet kon bieden. De stap uit het onderwijs veranderde mijn hele leven. Vanaf dat moment wist ik dat mijn lichaam mij de weg wees. Het bracht me op bijzondere plekken..en nog steeds. Ik ging meerdere keren naar Peru, naar de Sacred Valley om te leren over sisterhood, ik ging naar de jungle om te leren over tribes en het werk van Sjamanen, ik herondekte de natuur..mijn natuur…en ik voelde dat dit is wat ik wilde uitdragen..Ik herinnerde mij…Dit was ik..Judith..en ik besta.

Vanaf die tijd draag ik mijn naam….met trots.

 

En dit is mijn verhaal. Nu jij. Als je een droom hebt, een verlangen diep van binnen..durf jij dan in de overgave te gaan en te vertrouwen?…te stappen in het veld van het niet weten, zodat alles vanzelf kan ontstaan?…Back to nature, terug naar jouw natuur vanuit een natuurlijke verbinding..met jezelf en de hele wereld om je heen. Durf jij alles los te laten en te gaan voor jouw missie hier op aarde? Als jij voelt dat jij deze stap wil zetten, dan ben ik er graag voor jou!

 

In mijn praktijk ontmoet ik leerkrachten, kindercoaches, ouders en kinderen. Mooie mensen die zoekend zijn..heel veel voelen en vastlopen in wat het systeem van hen vraagt.

En als ik hun ogen kijk, zie ik een verlangen…een diep verlangen. En voel ik ook de pijn en het verdriet, de angst en de onzekerheid. Ik zie wat zij te brengen hebben in deze wereld, ik zie hun talent en hun grootsheid..en vanuit rust en vertrouwen neem ik hen mee op reis…in henzelf..

 

 

 

 


Privacy Policy

Copyright © 2020 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf