Dit is wat mensen over mij vertellen:

“Het is erg fijn om bij Judith binnen te komen. De sfeer, de rust, de warmte waarmee je ontvangen wordt, is erg prettig. Omdat Judith heel toegankelijk is, voelde ik me meteen om mijn gemak en ontspannen. Daardoor stond ik ook direct open voor haar vragen en om de diepte in te gaan. Dit was erg verhelderend en helpend. Alles mag gezegd worden, niets is fout of gek. Door haar kunde en ervaring analyseert ze goed en kom je snel bij de kern. In combinatie met haar persoonlijkheid, is Judith een vrouw die je eigenlijk altijd om je heen wilt hebben!”

 

“Geluk op school

De afgelopen anderhalf jaar hebben we bij OBS Het Klokhuis twee trajecten gedaan met Judith, genaamd ‘geluk op school’. We zijn hiermee gestart omdat we kinderen en leerkrachten graag meer in verbinding willen brengen met zichzelf en hun omgeving.  

In het eerste traject deden alle leerkrachten van lespunt Lieshout mee, van verschillende jaargroepen. Tijdens het tweede traject deden de leerkrachten uit de onderbouw mee. 

Vanaf het moment dat Judith binnenkomt totdat ze weer vertrekt, is er direct verbinding en betrokkenheid op alle lagen. Judith stemt af en doet wat op dat moment nodig is (in een groep), ook al was niemand zich hier vooraf van bewust. Hierdoor ontstaat op natuurlijke wijze een proces waarbij men in zichzelf te raden gaat waar behoeften liggen en hoe men zelf kan voorzien in de behoefte. Prachtig! Doordat leerkrachten leren te voelen waar de behoefte ligt voor henzelf, kunnen ze ook veel beter tegemoet komen aan datgene wat kinderen nodig hebben. En dit alles met een heel fijn gevoel van ‘er mogen zijn’. Judith straalt uit dat je goed bent zoals je bent, je hoeft het alleen zelf nog maar te voelen en dan ben je er. Wat een cadeau om dit kinderen en leerkrachten mee te mogen geven!”

(directeur basisschool)

 

“Judith dank je wel, dat je er voor mij was.

Ik ben blij met je hulp bij het ervaren van pijn die mijn zoontje bij mij naar boven bracht en ik moeilijk kon verwerken.

Dankbaar ben ik voor het voelen van jouw zachtheid, warmte, verbinding en vertrouwen.

Ik vond het fijn dat ik in mijn proces herkend ben en steun ervaren heb om bij mijn pijn te durven blijven.

Dat ik uit heb kunnen zoomen naar het grotere geheel, herkenning en verdriet gevoeld heb zonder in verhalen mee te gaan.

De trigger van mijn zoontje is weer voorbij, ik heb weer een stap gezet.

Dank je wel voor je begrip dat ik dit stapje voor stapje in mijn tempo mag doen.

Mocht het weer nodig zijn dan weet ik bij wie ik mijzelf kan zijn.

Liefs,

Brenda ”

 

 “6 jaar lang liep ik van psycholoog naar psycholoog, niks hielp en ik raakte mezelf steeds verder kwijt. Ongeveer een half jaar geleden hoorde ik van Judith en besloot ik de gok te wagen. In het begin was ik nogal sceptische want ik was ervan overtuigd dat ook dit alleen mij niet kon helpen. Judith was de eerste, de eerste die mij echt zag maar vooral ook voelde en zag hoe graag ik wilde maar gewoon niet wist hoe. Praten kan ik als de beste maar juist hierin verloor ik continu mijn ware zelf zonder dat ik het doorhad. Toen Judith tegen mij vertelde dat er tijdens haar sessies weinig gepraat werd en we terug gingen naar de basis “het gevoel” raakte ik toch wel een beetje in paniek. Want juist dat was wat ik dacht kwijt te zijn. Ik wilde niet meer voelen want dit deed pijn en bracht mij terug naar toen, het moment dat ik het vrolijke, liefdevolle, gevoelige meisje verloren ben. Ik besloot er voor te gaan ondanks mijn angsten, ik wilde zo ontzettend graag de echte ik terug en veranderen, mijn oude gedrag vaarwel zeggen en het blad letterlijk omslaan. Judith nam mij mee op reis door het medicijn wiel en wat ben ik haar dankbaar. Dankbaar voor het feit dat zij mij leerde om te gaan met mijn emoties, we gingen voorbij de woorden en wat viel er hierbij een last van mijn schouders. Ik zelf en mijn naasten kennen mij nog amper terug en dit maar met 4 sessies. Ik mag zoals Judith zegt weer zacht over de aarde glijden en heb uiteindelijk letterlijk mijn oude ik verbrand. Nog nooit is het iemand gelukt om tot mij door te dringen maar vooral heb ik me in 6 jaar nog nooit zo goed gevoeld als nu. Ik voel me bevrijd, de onrust in mijn hoofd is zo goed als verdwenen, mijn zelfvertrouwen groeit maar het belangrijkste is dat ik weer durf te zeggen dat ik trots op mezelf ben! Judith ik ben dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen en jij mij inzichten hebt kunnen en mogen geven waar andere dit eerder nooit is gelukt!” Esmee van Gemert

“Zuiver dat is het eerste woord wat bij mij naar boven komt bij Judith.
Judith die voorbij woorden voelt en echt jou ziet en met zo’n zuivere intentie.
Echt je diepste wezen…
Judith weet op een liefdevolle manier mij telkens mijn weg voor ogen te laten houden en daarin te onderzoeken om vanuit mijn diepste wezen te leven. Daar waar het stroomt, er vrijheid is en ik mijzelf ten volle (h)erken om mijn missie te leven vanuit mijn verantwoordelijkheid en keuzes.
Er opent zich zoveel meer weer in mij.
Judith ik voel, dat mijn pad langer verbonden mag zijn met jouw zuivere intentie. Hoe? Het is er al! ❤️”

 

 

“bij Judith mag je jezelf zijn, zowel als kind maar ook als ouder. Judith ziet en voelt zoveel meer dan dat je vertelt. Bij de eerste ontmoeting met onze zoon gaf ze hem alle ruimte, ruimte die hij in zijn paniek zo nodig had. Tegelijkertijd wist ze zijn aandacht te trekken en liet ze hem en mij voelen dat het oke was. Zijn paniek was oke, mijn onmacht was oke en het zou goedkomen dat vertrouwen gaf Judith ons al bij binnenkomst. Dat vertrouwen kwam niet alleen uit woorden maar door Judith haar lichaamshouding, haar warmte en haar uitstraling. Sinds die dag is er een connectie gemaakt die verder gaat dan woorden. Judith staat altijd voor ons klaar, om te luisteren, mee te denken, advies te geven en om te bemoedigen. Ze heeft mij een spiegel voorgehouden waardoor ik een betere ouder ben geworden en onze zoon zich nog meer heeft kunnen ontwikkelen. Judith levelt met kinderen die hun woorden en hun eigen kracht nog niet zo goed kunnen vinden. Ze leert ze om zichzelf te zijn, krachtig en vol vertrouwen. Onze onzekere zoon leerde van zich af bijten, voor zichzelf op te komen op een manier die past bij zijn eigen persoontje. Hij heeft meer zelfvertrouwen maar blijft ook trouw aan wie hij is. Voor ons is Judith een veilig baken geworden op wie we terug kunnen en mogen vallen als we het even niet meer zo goed weten. Dankjewel lieve Judith voor alles wat je doet en wie je bent 💞” (Femke Domen)

 

“Judith spreekt de taal van wijsheid, die velen van ons niet meer verstaan …moeiteloos ontstaan er inspirerende verbindingen tussen kinderen, ouders en een ieder die met haar in contact komt. Zij is een voorbeeld van congruentie en synchroniciteit waar lichaam, geest en ziel helemaal in balans zijn. Haar wijsheid is voortdurend onderweg en ontstaat vanuit de Stilte. Ik hou van je in wie jij bent, lieve Judith!!!” (Elly Goossens-Mennen)

 

In februari naar de ouder-kind cirkel geweest bij Judith en wat was dat fijn. Even niks hoeven en alleen maar zijn. Judith is een hele warme en pure vrouw, ze verzachte iets in mij en mijn kids. Ik zag mijn kinderen met andere ogen bij haar in de cirkel. Heel bijzonder en iets om te koesteren. Alleen maar ❤️ Tot snel bij een volgende cirkel. (Martha Christie)

 

Vorige week woensdag nam ik samen met mijn dochtertje deel aan de cirkel bij Judith. Mijn dochtertje is net 3 jaar en ze vond het magisch mooi. Ze genoot enorm van de ruimte, het samen zijn en de zachtheid van Judith. Thuis merk ik dat de cirkel na een week nog steeds op haar door werkt. Elke dag nemen we een momentje om steentjes te voelen en elkaar te vertellen waar we blij van worden of fijn vinden aan elkaar. De douche van bloemenblaadjes mag dan niet ontbreken. Het is zo mooi om terug te zien hoe mijn dochtertje helemaal mee kon gaan in de energie van de cirkel. Judith is zo lief en we voelde ons zo welkom. We kijken ontzettend uit naar een volgende cirkel. Liefs Reni & Roos

 

Lieve Judith,
Ik wil je bedanken voor mijn “eerste” Cirkel.
Wat was het fijn, ik ben er heel open ingegaan en heb het allemaal op me af laten komen.
Ik vond het mooi maar ook intens!! Vooral het deel waar de kinderen met de bloemetjes de ruimte gingen bedanken, op één of andere manier ontroerde me dat enorm, vooral het meisje dat bloemblaadjes bij me neer kwam leggen, Ik vond het een hele bijzondere ervaring.

Ik heb ADHD en moet bewegen maar vooral geluid om me heen hebben om alles in m’n hoofd een beetje rustig te krijgen maar op de terugweg in de auto heb ik de radio uit gezet en heb genoten van de stilte en de gedachten over wat er net allemaal gebeurd was.
Ik heb ’s nachts zelfs doorgeslapen, dat gebeurd me zelden zonder medicatie.

Ik kreeg een kaarsje van de vrouw langs me, ze voelde dat ze dit aan mij moest geven. Dit vond ik heel bijzonder, mede omdat ik haar helemaal niet ken.
Dan merk je dat er mensen zijn die onvoorwaardelijk iets voor een ander over hebben en willen doen, dit is wat en hoe ik zelf ook ben, maar die mensen kom je, helaas, niet zo vaak tegen, een aantal uitgesloten!

Het was zeker niet mijn laatste Cirkel dus tot gauw! 🍀💖 Anita van den Berg

 

zo mooi wat ik in de cirkel voelde zag gebeuren bij mijn zoontje…. hij verwoordde precies dat waar eigenlijk geen woorden voor waren.
Hij zei later thuis: de cirkel dat wil ik nog wel eens samen met jou doen mama. Dat voelde fijn. Judith dank je wel 💜 

Dorien van den Eijnden

 

Judith komt bij mijn zoon op school in alle klassen haar wijsheid brengen. Ze heeft tijdens een ouderavond heel duidelijk over kunnen brengen wat ze de kinderen gunt (van hoofd naar hart kunnen gaan, in mijn woorden) en hoe ze de onderwijzers bij kan brengen hoe ze de kinderen hierbij kunnen ondersteunen. Door ons als ouders mee te nemen in het proces door een aantal activiteiten hebben we zelf ook kunnen voelen hoe dit werkt. Mijn zoon was super enthousiast na de eerste dag op school met Judith en ik ben blij dat school en Judith deze samenwerking zijn aangegaan! (Jocelyn Kramer)

 

Judith voelt, ziet en hoort grote en kleine mensen in hun diepste zijn. Als geen ander is zij in staat om de volwassenen en kinderen in hun kracht te zetten. Mogen zijn zoals je bent zonder oordeel is het meest liefdevolle wat ik heb mogen ervaren bij Judith en wat ik haar ook zie geven aan anderen. Een integer mens met een oerwijsheid ! Dank je wel lieve Judith! 💕

( Marja Spiegelenberg)

 

 

 

 

 


Privacy Policy

Copyright © 2022 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf