Dit is wat mensen over mij vertellen:

 “Dank je wel lieve prachtige Judith voor hoe jij je opent voor de stroom van leven en zo alles met elkaar verbindt zonder dat je actief probeert te sturen, maar juist ontvangt. Ik geloof dat jij het mysterie van de creatie hebt verstaan. Dank je wel dat je dit bewustzijn (opnieuw) naar de aarde brengt, in de aarde verankert en op aarde leeft. You are magic.” (E.)

 

“Diepe dank bijzonder aardse wijze vrouw, er is zoveel wat jij met jouw diepe zintuigen en heel zuiver doorvoelen kunt opmerken en aanraken in verschillende lagen. Voor mij is het zo indrukwekkend om dat bij en met jou te ervaren, terug naar de basis, op een veilige, respectvolle manier en los van oordeel. Je hebt me zo gezien in wie ik ben, zoveel (h)herkenning en dank je wel dat je op deze fijne manier met mij meeloopt op deze aardse reis. Liefs van mij” (M. )

“Dank je wel voor deze mooie waardevolle ochtend waarin ik wederom alle ruimte voelde om diep met mezelf te verbinden en mijn eigenlijke keuzes/weg nog meer zijn opgelicht zoals de zon dat ook in jouw ruimte zo prachtig kan. Fijn dat ik het spelende pure meisje weer zo helder beleef in mijzelf, bijzonder hoe de mandala, jij en hoe je met jouw zuivere manier van afstemmen die beweging in mijzelf laat doorvoelen…..en die mandala….zo kloppend ????…..weer zo mooi, dit blijft me verwonderen, elke keer opnieuw ????????”

 

“Lieve Judith, in contact met jou vond ik mijn basis. Er is geen wanhoop meer, maar een rustig weten..”

 

 “Met een open hart kwam ik binnen op ‘de plek’ van Judith. En als mijn hart nog niet open was, dan zou het zich ter plekke openen. De rust en warmte vallen er als een warme deken om je heen. En opnieuw kon ik voelen waar het leven voor mij over gaat: Het volgen van je hart en het bewandelen van je eigen pad, ook al is dat niet altijd de gemakkelijkste weg. Ik ben onderweg en sta open voor al wat nog komen gaat. Ook kon ik zien wat mijn verleden me heeft gebracht en de weg die ik reeds heb afgelegd. Het heeft me gebracht waar ik nu ben, bij Judith. Een hele fijne, hartverwarmende vrouw waar ik volledig mag ‘zijn’. Ze ontmoet mij, precies daar waar ik wil zijn, en waar ik haar wil ontvangen, in verbinding, met mijn open hart. “

“Diepe dank bijzondere aardse wijze vrouw, er is zoveel wat jij met jouw diepe zintuigen en heel zuiver doorvoelen kunt opmerken en aanraken in verschillende lagen. Voor mij is het zo indrukwekkend om dat bij en met jou te ervaren. Terug naar de basis, op een veilige, respectvolle manier en zonder oordeel. Je hebt me zo gezien in wie ik ben. Zoveel (h)erkenningen dank je wel dat je op deze fijne manier met mij meeloopt op deze mooie aardse reis.”

“Wat een warm, speciaal welkom voelde ik vandaag bij jou in jouw magische ruimte. Aanvoelen wat zich in het moment aandient, zo stapte ik binnen, en wat maakte het veel wakker in mij. Alles was er al, ik kon volgen, voelen en afstemmen bij mezelf wat klopte. En vooral…wederom ervaren dat begrip (denken, woorden) te weinig omvat om mijn eigen werkelijkheid en zijn te ervaren. Judith liet me ervaren, name me mee op weg naar diepere lagen in mij. Zo speciaal en diep geraakt in wat ze voor me creëerde met de aarde, bloemen en de prachtige vorm en betekenis. Zo treffend en “mijn zelfgekozen plek” was zo voelbaar. Heel graag tot een volgend moment. Veel liefs.”

“Bij Judith mag je zijn, als mens, met al wat is. Bij haar heb ik de afgelopen maanden opnieuw mijn eigen kracht mogen voelen en (her)beleven. Ik heb Judith toeschouwer laten zijn van een transformatieproces in mij wat in gang gezet moest worden, tegenhouden was geen optie meer. De hoofddenker in mij, die wil begrijpen en wil snappen, heb ik uitgenodigd om een stap terug te doen en deze sessie vooral aan te gaan vanuit de aanwezigheid in mijn lijf. “Voorbij de woorden” zoals Judith dan zegt.”


Privacy Policy

Copyright © 2024 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf