Kinderyoga

Kinderyoga leert kinderen spelenderwijs bewust worden van zichzelf.
Het geeft kinderen tools om zelf in het dagelijkse leven meer verbinding te maken met hun lijf en ademhaling.
Kinderen leren spelenderwijs meer zelfvertrouwen ontwikkelen, zich beter concentreren en ontspannen. Tegelijkertijd leren ze hoe ze zelf meer innerlijke rust kunnen ontwikkelen en meer kunnen aarden zodat ze sterker kunnen staan in moeilijke of spannende situaties.
Prestatie is niet belangrijk. Yoga hoeft niet perfect of mooi te zijn; je mag er zijn zoals je bent en dat is precies goed!

 

Kinderen die bij mij kinderyoga doen, ervaren het als thuiskomen in zichzelf. Ik mag deze kinderen volgen, met ze samen zijn en er voor ze zijn. Tegelijkertijd leren ze over zichzelf en de ander in een fijne groep.

Tijdens de kinderyogalessen stem ik me af op de kinderen persoonlijk en op wat de groep nodig heeft. Met mijn achtergrond als weerbaarheidstrainer en leerkracht kan ik haarfijn aanvoelen wat op dat moment extra aandacht mag hebben.

Ik benader kinderen op een holistische manier. Daarom ondersteun ik regelmatig ook via mail de vragen/zorgen van ouders, als daar behoefte aan is.

 

 

kinderyoga in Son en Breugel

Op dit moment zijn de kinderyogalessen enkel online beschikbaar voor vaste klanten. Wanneer de coronamaatregelen versoepelen en mijn praktijk weer open kan, is er op vrijdagmiddag nog plek voor kinderen tussen 6 en 8 jaar.

 

voor kinderen van de basisschool

Januari 2021

 

VOL. Dinsdag voor meiden van groep 4 tot en met groep 8 van 16.00uur tot 17.00 uur

kosten: 10 euro per les

De lessen lopen van vakantie tot vakantie
Natuurlijk ben je altijd welkom voor proefles!

 

VOL Vrijdag voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4

16.00 tot 16.45 uur

Kosten: 7,50 per les

Proefles is gratis

 

 

Hieronder zie een filmpje van mij op mijn oude lokatie

 

Wat er te doen is in de wijk | Kinderyoga in een yurt

We kennen natuurlijk allemaal yoga maar wat is dan het verschil met kinderyoga en wat brengt die kinderen dat. En de grootste vraag, wat is een yurt?

Geplaatst door Alles Over Helmond op Maandag 16 juli 2018


Privacy Policy

Copyright © 2021 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf