Datum: 29 juni 2019
Tijd: 9:18

Ben jij als ouder/verzorger op zoek naar een plek waar jouw kind gehoord en gezien wordt in wie hij of zij werkelijk is? Verlang jij ernaar dat jouw kind weer herinnerd wordt aan de magie van de natuur en al haar elementen? Gun jij jouw kind ook een dag in de natuur, gedragen door rituelen en oude wijsheden?
Dan is ‘Back to Nature’ iets voor jouw zoon of dochter!
Kinderen staan dicht bij de natuur, dicht bij hun eigen natuur. De maatschappij en het onderwijs van tegenwoordig gaan voorbij aan het werkelijk ervaren en beleven van de kracht van de natuur en haar eenvoud. Kinderen raken overprikkeld en ver weg van wat zij van nature weten. Zij verliezen hun eigenheid en hun puurheid en de verbinding met zichzelf.
Hoe fijn is het om kinderen weer terug thuis te laten komen in henzelf, verbonden met alle elementen die de natuur ons geeft. Deze dag gaan we terug naar de natuur en ontdekken we spelenderwijs hoe de elementen aarde, water, wind en vuur ons kunnen helpen om te verbinden met de natuur, onszelf en de ander.
Rituelen en oeroude wijsheden brengen ons op deze dag dichter bij onszelf en bij elkaar. Het is een dag waarbij beleven en ervaren centraal staat en waarbij aan het einde van de dag de brug gemaakt wordt naar de verbinding met de ouders, zodat we samen deze bijzondere dag op een natuurlijke manier kunnen bekrachtigen.
Zaterdag 29 april 2019
TIJDEN
10:00 – 16:00 uur
10:00 – 14:30 uur kids
14:30 – 16:00 uur kids samen met de ouders
INVESTERING:  euro per kind

Deze dag wordt vorm gegeven en gedragen door Danique de Roo & Judith Penninx. Onze missie is gewijd aan het bekrachtigen van kinderen en jongeren en draagt bij aan het bewust omgaan en in verbinding zijn met onze natuur, Moeder Aarde, en daarmee jouw natuurlijke zelf.
AANMELDEN: via judith@praktijkdeweide.nl of contact@yanushewa.com
Wees er snel bij! We hebben deze dag ruimte voor 14 kinderen.


Privacy Policy

Copyright © 2024 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf