Openen voor het grotere..
We kunnen ervoor kiezen om in een hoekje te blijven zitten, doen wat we altijd deden en stilletjes wegdromen in de hoop dat het mooier wordt. We kunnen elke avond als we gaan slapen bedenken dat het ons toch niet lukt, dat het geluk niet voor ons is en dat er toch geen andere mogelijkheid is. We kunnen blijven hangen in wat was, onze oude verhalen over onszelf blijven geloven en ons leven leven zoals het altijd al was. Dat kan. EN..we kunnen ook stappen een stap zetten naar voren. We kunnen gaan geloven in onze dromen, in onze grootsheid en in de krachtige natuur in ons. We kunnen diep van binnen keuzes maken die werkelijk verandering brengen en onszelf ontdoen van alle oude overtuigingen die ons niet meer dienen.
Deze week besloot ik me volledig te openen. Ik gaf commitment aan een nieuw pad waarin ik mijn lichaam voor altijd trouw zou zijn. Ik zette de deur open waarin al het mogelijke oneindig door mij heen zou kunnen stromen. Het was tijd om het grotere in mij te openen. En wat een energie kwam daar vrij! Mijn lijf tapte in in een veld dat veel groter is dan ik ben..en ik kon reizen door lagen die ik wel wist maar nog niet durfde te zien en te ontdekken.
Ik besloot volledig JA te zeggen tegen mezelf.
Mezelf trouw zijn en mijn lichaam volgen is niet iets wat mij makkelijk afgaat. Als klein meisje leerde ik vluchten, weggaan van de pijn en het verdriet wat ik diep van binnen voelde. Ik wilde het niet zien, ik wilde het niet aan en verloor de verbinding met mijzelf…tot ik zag hoe ik mezelf was kwijt geraakt. Nooit meer dit! Ik begon met te openen voor mijn sensitiviteit en ontdekte hoe verfijnd mijn afstemming was. Ik keerde diep naar binnen en deze reis in mijn lichaam, in mijn systeem van herkomst, connectie met mijn voorouders, bracht me hier. Precies op dit punt waar ik een nieuwe stap voorwaarts te zetten heb. Het is tijd om nog meer diepte en verfijning te brengen in wat ik hier op deze aarde te doen heb en mijn missie ten volle uit te dragen.

En terwijl ik me zo open voor dit wat al in de bron zo aanwezig is, ontstaat het al vanzelf. Mijn praktijk waarin kinderen helemaal kunnen landen en zichzelf kunnen zijn, ouders helemaal gezien en gehoord mogen worden in de pijn en de lasten die zij voelen, komen nu ook meer een meer leerkrachten en kindercoaches op mijn pad voor ondersteuning. Ondersteuning die meer is dan een stap zetten om je praktijk groter te maken of kinderen beter te begrijpen; ondersteuning die gericht is op het herinneren ..het opnieuw zien wat zo verborgen lag onder laagjes oude pijn. Ondersteuning die helemaal naar binnen gaat om vervolgens op een natuurlijke manier zich weer naar buiten mag ontvouwen…zodat het pad zichtbaar wordt, vanzelf. Want ik geloof dat alles vanzelf gaat, net zoals de natuur, in balans met alles wat er is; Natuurlijke Flow…

Oeroude rituelen brengen je daar, precies naar kern, de essentie van waar het werkelijk om gaat. De natuur is de spiegel die je voortdurend de weg wijst naar binnen…jouw bestaan. Ondertussen zijn rituelen niet meer weg te denken in mijn praktijk en zelfs nu in de Coronatijd werk ik met kinderen en volwassenen (aangepast aan de coronamaatregelen) met mooie wijsheden van Moeder Natuur.

Op mijn website vind je inmiddels een open online leerschool waar op dit moment inspirerende cursussen te vinden zijn rondom het werken met rituelen en het openen van je sensitieve kracht. Speciaal voor mensen die me willen leren kennen of zelfs al een laagje dieper willen ontdekken in zichzelf. Voor een klein prijsje maar, omdat ik graag vanuit mijn hart geef. Ik voel dat de wereld deze verbinding met de natuur in jezelf en om je heen zo nodig heeft. Je kunt een gratis account aanmaken via de hoofdpagina; dan kom je er vanzelf. Heel welkom, ook daar.

Cirkels, kinderyoga, opstellingen in innerlijk kindwerk kunnen jammer genoeg nog niet plaatsvinden. Maar mocht je behoefte hebben aan 1-op-1 natuurlijke begeleiding of een opvoedopstelling (rekening houdend met de adviezen van RIVM)dan ben je van harte welkom. Met kinderen werk ik ook, op gepaste afstand, 1 op 1. En natuurlijk is online coaching ook prima mogelijk. Ik ontmoet je graag.  

Privacy Policy

Copyright © 2021 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf