Mijn praktijk zit vol tot en met december.  In 2023 heb ik weer ruimte om nieuwe trajecten in te plannen. Voel je vrij om me te mailen voor mogelijkheden voor jou!

Ben jij leerkracht, kinderyogadocent of coach en ontmoet jij kinderen en jezelf graag op een diepere laag? Zie jij kinderen voorbij de verhalen en verlang jij naar werken vanuit jouw eigenheid? Dan ondersteun ik je graag.

Ik stem af op jou en jouw hulpvraag en samen openen we het veld van heling. We reizen  vanuit de woorden naar de taal van het lichaam en ontdekken we jouw natuurlijke beweging.

Het brengt je inzicht en bewustwording zodat jij de volgende stap in jouw proces kunt zetten…vol zelfvertrouwen en op jouw unieke manier.

Ik werk met het medicijnwiel en neem je mee in rituelen vanuit het sjamanisme, afgestemd op wat jij nodig hebt.

1 sessie van anderhalf uur brengt je al inzicht op jouw reis in bewustwording.

We openen samen het veld en hierin werken we met jouw hulpvraag. We doen een ritueel om het te verankeren.

Voor meer info mag je me mailen of we bellen even samen om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

kosten voor een sessie vanaf januari 2023 van anderhalf uur: 155 euro

Recensie:

Bij Judith mag je zijn, als mens, met al wat is.

Bij haar heb ik de afgelopen maanden telkens opnieuw mijn eigen kracht mogen voelen en (her)beleven. Ik heb Judith toeschouwer laten zijn van een transformatieproces in mij wat in gang gezet moést worden, tegenhouden was geen optie meer.

De hoofddenker in mij, die wil begrijpen en wil snappen, heb ik uitgenodigd om een stap terug te doen en deze sessies vooral aan te gaan vanuit de aanwezigheid in mijn lijf. “Voorbij de woorden”, zoals Judith dan zegt.

Het bijzondere is dat ik niet perse iets nieuws heb ontdekt in of over mezelf, wel voel ik me krachtiger dan ooit. Judith heeft me helpen herinneren, ze heeft me de ruimte gegeven om te voelen en me telkens in contact gebracht met mijn innerlijk weten. Als geen ander schijnt zij lichtjes op plekken die soms nog wat duister voelen. Ze geeft me feilloos in woorden terug wat er leeft in mij waarmee ik me zo enorm gezien voel! En dat allemaal op een plek waar

het woord ‘magie’ niet langer alleen maar in sprookjes voorkomt.

Een bijzondere vrouw, die Judith. Een engel op aarde 🙂

Natuurlijke Flow in jouw praktijk of in jouw klas

Natuurlijke Flow in jouw praktijk of in jouw klas

Een initiatie in jouw natuurlijk  ondernemerschap

…Toen er niks meer was om me aan vast te houden, ontdekte ik dat dit alles was..”

Niets is vast te houden, niets is vaststaand. Leven en ondernemen of werken is een cyclus. De natuur laat ons keer op keer zien hoe alles een beweging is; een reis van openen en sluiten, van groeien en verstillen, van ontvangen en loslaten en doorgeven. Durven te vertrouwen op het proces van flow is een stap in natuurlijk ondernemerschap/natuurlijk lesgeven. Ik ontdekte hoe meebewegen op de natuurlijke stroming de weg naar moeiteloosheid was. Ik zag hoe mijn praktijk als reflectie van mijn binnenwereld zich ontvouwde. Alles is verbonden en ik ben deel van het grotere geheel. Wakker worden in dit, was voor mij een opening in een veld waar ik alleen maar van droomde maar nog niet in durfde te geloven. En nu mag ik jou meenemen op reis in natuurlijk ondernemerschap, een unieke reis die jouw authenticiteit verbindt met jouw praktijk, zodat het één wordt.  Deze reis is een herinnering, een herkenning, een opening en een anker om vol vertrouwen jouw weg te kunnen gaan…in jouw natuurlijke kracht.

Dit is een persoonlijke reis. De reis die jou meegeeft wat jij ook weer kunt doorgeven.  Deze stap opent de deur om alles te laten ontstaan vanuit een natuurlijke beweging. Elke stap die jij zet in jouw praktijk of in jouw klas, is verbonden met jouw proces. En daarin ben jij voorbeeld, inspirator en initiator. Vanuit deze plek, vanuit jouw ervaring zullen jouw klanten/ en jouw klas, de ouders en jouw team gaan aanhaken. Jij bent jouw Natuurlijke Flow.  En het vraagt van jou om elke keer opnieuw eerlijk en open (en met nieuwsgierigheid) naar jezelf te kijken en jouw innerlijke wereld te onderzoeken en te verzorgen, alsof het jouw eigen tuintje is. Ik neem je middels meditaties, sjamanisme, rituelen en opstellingswerk mee naar binnen om vanuit daar weer naar buiten te bewegen, vol vertrouwen.

Jouw reis bestaat uit:

4 dagdelen duiken in jezelf, ontdekken, ontdoen van oude laagjes en werken aan jouw praktijk

4 handleidingen met praktische info die meteen inzetbaar is in jouw praktijk/jouw klas

              Aarde: Jouw plek op Aarde: huttenbouwen, wie ben jij

              Water: Een laagje dieper duiken: opstellingen met kinderen

              Wind: De taal van de Wind: rituelen met kinderen

              Vuur: De kracht van jouw Vuur: trajecten voor kinderen en ouders, vanuit volledige  aanwezigheid.

én jouw persoonlijke ritueel en jouw initiatie in natuurlijk ondernemerschap.

Tijdens de 4 dagdelen volgen we jouw cyclus van naar binnen keren en naar buiten brengen, van loslaten en het nieuwe in ons laten ontstaan…vanzelf.  De reflectie van hoe wij de wereld zien, wat het raakt in ons zal ons de weg wijzen naar jouw medicijn aan de wereld..jouw kracht, jouw missie vanuit wie jij werkelijk bent. We laten door jou heen een ritueel ontstaan wat je ten alle tijden terugbrengt in jouw creatiekracht, verbonden met de cyclus van het levenswiel. We reizen door het medicijnwiel en jij gaat ontdekken hoe de elementen uit de natuur jou vergezellen op jouw pad van transformatie, van volledige belichaming van jouw praktijk.

Tijdens de sessies ervaar je de kracht van rituelen en reis je met jouw persoonlijke medicijnbuidel, jouw reizende altaar, door de elementen. We verbinden ons met de seizoenen, de kracht van het mannelijke en het vrouwelijke in ons, de cyclus van het leven. En bij alles wat we doen zullen we ervaren hoe we deel zijn van het grotere geheel en daar mee in verbinding kunnen blijven.

De laatste sessie is een sessie waarin jij jouw ritueel brengt wat als vanzelf door jou heen zal stromen. Je zult ervaren hoe je een kanaal bent en hoe je je kunt openen voor deze kwaliteit in jou. Op deze dag ontvang je jouw initiatie in natuurlijk ondernemerschap. Een bekrachtiging van jouw pad, jouw reis in vertrouwen, verbinding en zachtheid. Een initiatie die je vertrouwen geeft en moed om zelf ook weer verder te gaan.

We volgen jouw innerlijke flow naar creatiekracht en elk dagdeel zullen we daarom ook heel concreet en praktisch inzetten zodat jij meteen in jouw praktijk op jouw manier aan de slag kunt.

Je ontvang van mij bij elk dagdeel een handleiding waarin je alles kunt nalezen en integreren.

Kosten per sessie (3 uur): 300 euro

achtergrondinfo in de vorm van een reader: 25 euro


Privacy Policy

Copyright © 2022 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf