Volg jij jouw natuurlijke flow?

Kinderen van deze tijd kunnen het meer dan ooit voelen. Zij zijn op, moe, ervaren veel stress en vervallen in overlevingsgedrag. Het basisvertrouwen is weg; zij voelen zich niet meer gedragen. Hun hart gaat dicht, hun lijf verstilt.

Zij verlangen naar vrijheid, naar dromen, naar spelen.

Deze kinderen..laten we hen zien en horen ..met alles wat zij bij zich dragen.

En laten wij ons geraakt voelen, zodat wij de stap kunnen zetten om in ons licht te gaan staan, onze missie te leven, echt te leven, vanuit ons hart.

 

Ben jij leerkracht, kinderyogadocent of leerkracht en ontmoet jij kinderen en jezelf graag op een dieper level? Zie jij kinderen voorbij de verhalen en verlang jij naar werken vanuit jouw missie, jouw eigenheid? Voel jij voorbij de woorden en wil jij dit nog meer vormgeven in jouw praktijk of in jouw klas? Dan ondersteun ik je graag.

Ik stem af op jou en jouw hulpvraag en samen reizen we vanuit jouw zielsmissie naar jouw gevoel en intuitie en via jouw taal (met en zonder woorden) naar jouw kracht, jouw grootsheid…PUUR JIJ

Zo dat jij weer voelt dat jij het waard bent om hier jouw mooie werk uit te dragen…vol zelfvertrouwen en op jouw unieke manier.

Ik werk met het medicijnwiel en neem je mee in rituelen vanuit het sjamanisme, afgestemd op wat jij nodig hebt.

Voor meer info mag je me mailen of we bellen even samen om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

 


Privacy Policy

Copyright © 2021 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf