Als ouders willen jullie het liefst dat het goed gaat met je kind(eren); dat ze gelukkig zijn en lekker in hun vel zitten. Veel kinderen in deze tijd ervaren veel druk, stress en angsten. Dat maakt het niet makkelijk om de balans te houden in jezelf en in je gezin.

Ik werk al jaren met kinderen in mijn praktijk. Ik zie kinderen voorbij de verhalen en voorbij de oordelen en kan afstemmen wat zij nodig hebben om zich weer fijn te voelen, in verbinding met jullie als ouders.

Persoonlijk contact en persoonlijke ondersteuning tijdens trajecten vind ik belangrijk. In mijn praktijk worden kinderen en ouders echt gezien en gehoord en kijken we samen naar mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met me op. Samen kunnen we afstemmen of ik iets voor jullie kan betekenen.

 

Opvoedopstellingen

Je hebt adviezen gevraagd, van alles gelezen, tips en trucs geprobeerd, maar ondanks al je ouderlijke liefde en inzet lukt het je niet om een (blijvende) oplossing te vinden voor jouw opvoedvraagstuk.

Hoe kan dat?

Wellicht speelt er op een diepere laag iets wat jullie beïnvloedt.

Het is precies de diepere laag waar we naar gaan kijken in een opvoedopstelling. Deze bijzondere methode laat jou voelen, zien en ervaren wat er gebeurt tussen jou en je kind en/of andere gezins- en familieleden.

De werkelijke oorzaak wordt duidelijk. Hierdoor weet je wat nodig is voor je kind en wat jij kunt doen als opvoeder.

Een opvoedopstelling biedt een doorbraak in veel opvoedvraagstukken.

 

Een opvoedopstelling is waardevol in vel verschillende situaties, zoals bijvoorbeeld:

jij

-wordt geraakt door het gedrag van je kind waardoor de emoties hoog oplopen.

-voelt je belemmert in de relatie met je kind, maar je kunt er de vinger niet op leggen.

-voelt je overvraagd als opvoeder, te verantwoordelijk of overbezorgd.

-hebt moeite met grenzen stellen

-kunt niet echt genieten van het ouderschap

 

Je kind

-reageert vaak extreem boos of angstig

-claimt jou of je partner, bemoeit zich met de relatie

-laat gedrag zien dat niet passend is in de ontwikkeling, bijvoorbeeld broekpoepen, plassen

-heeft het gevoel er niet bij te horen of lijkt niet in het gezin te passen

-heeft terugkerende conflicten of moeite met gezag.

 

De kracht van de opvoedopstelling:

-één op één, dus privé

-je kind hoeft niet mee, wordt niet onnodig belast met therapie

-de oplossing is blijvend omdat de essentie geraakt wordt

-je werkt aan de vraag in het HIER en NU

-tijdens de opstelling voel je de werking al, de liefde gaat weer stromen

-de opstelling werkt positief voor het hele gezin

-opvoeden wordt weer leuk

 

kosten voor een opvoedopstelling: 90 euro

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur

 

 

Kindercoaching

Speciaal voor kinderen die zelf ondersteuning willen op hun pad.

Kinderen leren door te doen, door te beleven en te ervaren. Kinderen leren doordat ze mogen vallen en weer opstaan.
Natuurlijk willen we als ouders dat het altijd goed gaat met onze kinderen. Maar het leven is meer dan dat. Het leven leert ons hoe we met moeilijke en spannende situaties moeten omgaan, om er uiteindelijk veel sterker door te worden.
Ik bied een veilige en vertrouwde omgeving waar dat kan. Waar kinderen mogen vallen en ook weer opstaan om vervolgens op eigen kracht weer verder te gaan.
Samen met het kind en de ouders ga ik op onderzoek uit, op avontuur om spelenderwijs te ontdekken wat nodig is om weer lekker in je vel te komen en te blijven.
Tijdens de intake stel ik samen met het kind de hulpvraag vast. De kinderen nemen vervolgens zelf de verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces. Deze manier van ondersteunen is heel krachtig en effectief, omdat de ondersteuning volledig op maat is en de kinderen actief betrokken worden bij hun eigen leerproces. Ik bied dan gedurende een paar maanden ondersteuning op maat en ben op deze manier actief verbonden met jullie gezin.

Na de intake kunnen we samen afstemmen wat de fijnste ondersteuning is. De intake is vrijblijvend.

Kosten intake: 45 euro

kosten pakketprijs varieren tussen de 200 euro en 300 euro voor 3 tot 4 sessies, evt inclusief ondersteuning tussentijds

 

reactie van ouders

“bij Judith mag je jezelf zijn, zowel als kind maar ook als ouder. Judith ziet en voelt zoveel meer dan dat je vertelt. Bij de eerste ontmoeting met onze zoon gaf ze hem alle ruimte, ruimte die hij in zijn paniek zo nodig had. Tegelijkertijd wist ze zijn aandacht te trekken en liet ze hem en mij voelen dat het oke was. Zijn paniek was oke, mijn onmacht was oke en het zou goedkomen dat vertrouwen gaf Judith ons al bij binnenkomst. Dat vertrouwen kwam niet alleen uit woorden maar door Judith haar lichaamshouding, haar warmte en haar uitstraling. Sinds die dag is er een connectie gemaakt die verder gaat dan woorden. Judith staat altijd voor ons klaar, om te luisteren, mee te denken, advies te geven en om te bemoedigen. Ze heeft mij een spiegel voorgehouden waardoor ik een betere ouder ben geworden en onze zoon zich nog meer heeft kunnen ontwikkelen. Judith levelt met kinderen die hun woorden en hun eigen kracht nog niet zo goed kunnen vinden. Ze leert ze om zichzelf te zijn, krachtig en vol vertrouwen. Onze onzekere zoon leerde van zich af bijten, voor zichzelf op te komen op een manier die past bij zijn eigen persoontje. Hij heeft meer zelfvertrouwen maar blijft ook trouw aan wie hij is. Voor ons is Judith een veilig baken geworden op wie we terug kunnen en mogen vallen als we het even niet meer zo goed weten. Dankjewel lieve Judith voor alles wat je doet en wie je bent 💞”

“Mijn dochtertje heeft heel veel geleerd van Judith.
Eerst is ze begonnen met 1 op 1 sessies om haar in te laten zien dat ze goed is zoals ze is.
De klik was er gelijk en ze bloeide op na elke sessie steeds meer.
Daarna is ze verder gegaan in het kinderyoga groepje daar was ook gelijk een klik en ze zit daar door zo lekker in de vel.
Ook krijgt ze rekenles van Judith op een leuke spel manier en dat geeft haar zo veel zelfvertrouwen dat ze sprongen vooruit maakt.
Judith ziet de kinderen en laat ze voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn.


Privacy Policy

Copyright © 2020 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf