Als ouders wil je het liefst dat het goed gaat met je kind(eren); dat ze gelukkig zijn en lekker in hun vel zitten. Veel kinderen in deze tijd ervaren veel druk, stress en angsten. Dat maakt het niet makkelijk om de balans te houden in jezelf en in je gezin.

Ik werk al jaren met kinderen in mijn praktijk. Ik zie kinderen voorbij de verhalen en voorbij de oordelen en kan afstemmen wat zij nodig hebben om zich weer fijn te voelen, in verbinding met jullie als ouders.

Persoonlijk contact en persoonlijke ondersteuning tijdens trajecten vind ik belangrijk. In mijn praktijk worden kinderen en ouders echt gezien en gehoord en kijken we samen naar mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met me op. Samen kunnen we afstemmen of ik iets voor jullie kan betekenen.

Coaching voor kinderen

Speciaal voor kinderen die zelf ondersteuning willen op hun pad.

Kinderen leren door te doen, door te beleven en te ervaren. Kinderen leren doordat ze mogen vallen en weer opstaan.
Natuurlijk willen we als ouders dat het altijd goed gaat met onze kinderen. Maar het leven is meer dan dat. Het leven leert ons hoe we met moeilijke en spannende situaties moeten omgaan, om er uiteindelijk veel sterker door te worden.
Ik bied een veilige en vertrouwde omgeving waar dat kan. Waar kinderen mogen vallen en ook weer opstaan om vervolgens op eigen kracht weer verder te gaan.
Samen met het kind en de ouders ga ik op onderzoek uit, op avontuur om spelenderwijs te ontdekken wat nodig is om weer lekker in je vel te komen en te blijven.
Tijdens de intake stel ik samen met het kind de hulpvraag vast. De kinderen nemen vervolgens zelf de verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces. Deze manier van ondersteunen is heel krachtig en effectief, omdat de ondersteuning volledig op maat is en de kinderen actief betrokken worden bij hun eigen leerproces.

Na de intake kunnen we samen afstemmen wat de fijnste ondersteuning is. De intake is vrijblijvend.

Kosten intake: 45 euro

 

Natuurlijke coaching

 

Voelt jouw kind zich vaak niet gezien en niet begrepen? Is jouw kind sensitief en lukt het niet om in zijn of haar kracht te blijven staan? Tijdens dit traject leert jouw kind om weer in zijn of haar kracht te komen staan en weer geloven in zichzelf en wat hij of zij te bieden heeft. In samenwerking met jullie als ouders neem ik jullie kind in 3 of 4 sessies mee op avontuur in zichzelf om vervolgens weer vol zelfvertrouwen in deze wereld te kunnen staan. Aan het eind van de coaching zal jouw kind weer voelen hoe hij of zij weer verantwoordelijkheid kan en mag nemen voor zijn of haar eigen geluk.

Deze sessies zijn altijd op maat en afhankelijk van wat jouw kind en jullie als ouder nodig hebben in ondersteuning. Ik stel aan de hand van de intake een aantal pakketten samen waaruit jullie kunnen kiezen wat passend voelt.

 

Puur-kids

 

Puur-kids is een training die jouw kind helpt om weer te geloven in zijn of haar pure kracht, om te vertrouwen op gevoel en stappen te zetten om weer vol zelfvertrouwen met situaties om te gaan.
Deze training is speciaal voor kinderen van de basisschool.

We spelen, werken en leren samen in verbinding met de natuur. We bouwen hutten, we bewegen op muziek, leren over mindfullness en yoga en ontdekken over gedachten en gevoel.
Omdat de training op maat is, kunnen de onderwerpen verschillen per groep. Ik bied precies wat nodig is, passend bij de hulpvraag van de kinderen.

 

 

 

De helende reis voor kinderen

 

Tijdens dit traject ondersteun ik vanuit een veilige en vertrouwde setting waarbij kinderen ontdekken wat zij nodig hebben om helemaal in hun kracht te komen en helemaal zichzelf te zijn.
De helende reis is een methode die als leidraad door de sessies zal lopen.

De methode is ontwikkeld is door Brandon Bays en is een krachtige methode, waarmee je in elk gebied van je leven problemen kunt oplossen.
Positieve effecten tijdens en na een helende reis:
• Meer innerlijke rust, levenslust, zelfvertrouwen en kracht
• Stimuleren van je zelfgenezend vermogen en vitaliteit
• Leren omgaan met angst/ schaamte/ verdriet
• Je persoonlijke kwaliteiten/ valkuilen/ overtuigingen leren kennen
• Opnieuw leren genieten van het leven/ goede keuzes maken
De Helende Reis is een praktische en eenvoudige methode om naar de emotionele en spirituele kern van een probleem te gaan. Het wordt o.a. toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies.
De Helende Reis voor kinderen werkt moeiteloos door, zowel emotioneel als fysiek, tot op celniveau. Kinderen hebben het vermogen (eenvoud, spontaniteit, openheid, enz.) zich gemakkelijk te bevrijden van de sluiers die hun potentieel en grootsheid bedekken.

Verder zal ik technieken uit de kinderyoga, weerbaarheid, gedachte-kracht en mindfullness invoegen.

 


Privacy Policy

Copyright © 2019 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf