ouder-kindcirkels

Ik geloof in de kracht van cirkels, de magie van verbindig voorbij de woorden. Ik geloof in samenZIJN, samen dragen en leren van en met elkaar. Er is geen goed of fout. Je bent altijd precies daar waar jij moet zijn.Uiteindelijk zijn we altijd samen een, verbonden met alles wat er is. En wanneer we zonder oordeel onszelf kunnen zien, kunnen wij ook de ander zien..echt zien.
Deze cirkel is speciaal voor kinderen en ouders en iedereen die zich op een of andere manier verbonden voelt.

 

Ik organiseer elke maand een ouder-kindcirkel. Deze zijn gratis.

Wil jij er een keer bij zijn om te ervaren? Je bent heel welkom.

Stuur me wel even een berichtje, want er is beperkt plek.

ik ontmoet je graag

 

Ervaring van een ouders:

“Hoi lieve Judith. Dank nogmaals voor de fijne middag. Ik vond het erg mooi en zo voelbaar wat het met kinderen doet. Ik merk dat het in mij ook weer iets heeft aangewakkerd. Jouw licht is zo voelbaar, zeker ook voor kinderen. Heel veel liefs Betty”

 

“Het is mooi om te zien dat kinderen zich in alle rust en ruimte kunnen ontwikkelen om zichzelf te zijn en dicht bij zichzelf te blijven. Dit is voelbaar aanwezig. Prachtige cirkel vandaag! ”

 

“lieve mooie Judith,

Wat was het fijn, warm, liefdevol vandaag in de cirkel. Dankjewel voor de verbinding die jij brengt. Ik kom graag met Sam nog eens want hoe klein hij in het aardse misschien is, hij zal de energie die jij er doorheen verweeft ontvangen.

Dank voor jou,

de plek, de cirkel,

en alle mensen die erbij waren of er in verbinding bij waren” (Eefje Wichers)

 

 

Opstellingscirkels

“When you see a circle forming, come and join your hands
touch the people with your love and help them understand”

 

Opstellingscirkel-een cirkel voor volwassenen

Deze cirkel brengt ons in verbinding met wat zichtbaar mag worden; daar waar het licht op mag schijnen. De Sacred Space van de cirkel brengt ons dichterbij ons zelf. dichterbij onze bron; onze oorsprong. En met elkaar kunnen we grootse stappen in heling zetten, zowel individueel als collectief. Blokkades die eerder jouw stroom tegenhielden, krijgen nu de ruimte om weer te stromen, omdat het onzichtbare zichtbaar wordt. De cirkel brengt ons in contact met ons diepste weten.

We werken deze avond met de methodiek van het opstellen.

Samen met Elly Goossens-Mennen, ervaren opsteller en kind- en jeugdtherapeut uit Weert, geef ik vorm aan deze bijzondere avond.
We werken in het NU, in hèt moment zelf en laten de opstelling op deze avond als vanzelf ontstaan. Iedereen uit de cirkel zal tijdens deze avond heling en verbinding ervaren.

 

Deze cirkels staan gepland in de agenda.

 

 

 


Privacy Policy

Copyright © 2020 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf