Sacred Cirkels

Ik geloof in de kracht van cirkels, de magie van verbinding voorbij de woorden. Ik geloof in samenZIJN, samen dragen en leren van en met elkaar. Er is geen goed of fout. Je bent altijd precies daar waar jij moet zijn.Uiteindelijk zijn we altijd samen een, verbonden met alles wat er is. En wanneer we zonder oordeel onszelf kunnen zien, kunnen wij ook de ander zien..echt zien.

 

 

 

 

 

 

 

Ouder-kindcirkels

Op dit moment organiseer ik geen ouder-kindcirkels meer. Mijn praktijk zit helemaal vol tot november. 

 

 

Elke cirkel is een verdieping in bewustwording. Voor jou als ouder/verzorger is het een moment om stil te staan, te vertragen en een uur van werkelijk aanwezig zijn in wat in jou beweegt. Elke cirkel is een spiegel voor jezelf.

Voor kinderen is het een moment van samen zijn, verbinding en echte aandacht. Een moment van rust en ontspanning in de hedendaagse drukte en een mogelijkheid om kennis te maken met verbinding van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Al bij het moment van inschrijven, kun je ervaren wat de cirkel jou brengt. De periode naar de cirkel toe brengt je al verdieping en verheldering op jouw innerlijk pad.

  • De bijdrage voor de cirkel zal zijn 5 euro per kind, 10 euro per volwassene.
  • Kinderen komen altijd met een ouder, grootouder en/of verzorger

Wil jij er een keer bij zijn om te ervaren? Je bent heel welkom.

Stuur me wel even een berichtje, want de stroming op de cirkels is groot.

 

Cirkeltraject voor ouders en kinderen

In het najaar van 2022 organiseer ik speciaal een cirkeltraject in de vorm van een reis door de elementen. Dit is bedoeld voor ouders die de roep voelen een laagje dieper te duiken in het cirkelwerk en het werken met rituelen. We komen 4 keer bij elkaar in de cirkel met ouders en 4 keer met ouders en kinderen samen. Samen groeien in verbinding met onszelf en onze kinderen. Voel jij dat jij hierbij wil zijn? Stuur me dan een mailtje

 

Cirkelwerk voor profs

Ook ben ik bezig met een traject speciaal voor mensen die met kinderen werken en dit mooie cirkelwerk ook willen gaan uitdragen. En dat is een speciale training voor alleen maar volwassenen die echt van binnenuit de roep voelen om zich te verbinden met dit “sacred circlework”. Mocht jij hiervoor interesse hebben? Stuur me dan een mailtje. Er is al heel veel vraag, maar ik ga kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 

 

ik ontmoet je graag

 

 

En dit hebben ouders erover geschreven:

“Hoi lieve Judith. Dank nogmaals voor de fijne middag. Ik vond het erg mooi en zo voelbaar wat het met kinderen doet. Ik merk dat het in mij ook weer iets heeft aangewakkerd. Jouw licht is zo voelbaar, zeker ook voor kinderen. Heel veel liefs Betty”

 

“Het is mooi om te zien dat kinderen zich in alle rust en ruimte kunnen ontwikkelen om zichzelf te zijn en dicht bij zichzelf te blijven. Dit is voelbaar aanwezig. Prachtige cirkel vandaag! ”

 

“lieve mooie Judith,

Wat was het fijn, warm, liefdevol vandaag in de cirkel. Dankjewel voor de verbinding die jij brengt. Ik kom graag met Sam nog eens want hoe klein hij in het aardse misschien is, hij zal de energie die jij er doorheen verweeft ontvangen.

Dank voor jou,

de plek, de cirkel,

en alle mensen die erbij waren of er in verbinding bij waren” (Eefje Wichers)

 

Lieve Judith,
Ik wil je bedanken voor mijn “eerste” Cirkel.
Wat was het fijn, ik ben er heel open ingegaan en heb het allemaal op me af laten komen.
Ik vond het mooi maar ook intens!! Vooral het deel waar de kinderen met de bloemetjes de ruimte gingen bedanken, op één of andere manier ontroerde me dat enorm, vooral het meisje dat bloemblaadjes bij me neer kwam leggen, Ik vond het een hele bijzondere ervaring.

Ik heb ADHD en moet bewegen maar vooral geluid om me heen hebben om alles in m’n hoofd een beetje rustig te krijgen maar op de terugweg in de auto heb ik de radio uit gezet en heb genoten van de stilte en de gedachten over wat er net allemaal gebeurd was.
Ik heb ’s nachts zelfs doorgeslapen, dat gebeurd me zelden zonder medicatie.

Ik kreeg een kaarsje van de vrouw langs me, ze voelde dat ze dit aan mij moest geven. Dit vond ik heel bijzonder, mede omdat ik haar helemaal niet ken.
Dan merk je dat er mensen zijn die onvoorwaardelijk iets voor een ander over hebben en willen doen, dit is wat en hoe ik zelf ook ben, maar die mensen kom je, helaas, niet zo vaak tegen, een aantal uitgesloten!

Het was zeker niet mijn laatste Cirkel dus tot gauw! 🍀💖 (Anita van den Berg)

 

21-12-19 Cirkel voor kinderen en ouders 🌟🌟
Wat een prachtige, magische ervaring was deze Cirkel voor mij.
Het begon al bij binnenkomst. Een heerlijke, warme en grote ruimte die voor mij heilig voelde. Een Sacred Place 🌟🙏🌟
Een plek waar je je gelijk thuis voelt.
De Cirkel ervaren met elkaar voelde heel sereen en natuurlijk.
Ieder kind, ieder ouder kon zichzelf zijn. Met elkaar delen over het Licht in Jezelf 🌟🌟
De prachtige bloemblaadjes die op een hele natuurlijke manier door de kinderen verdeeld werd rondom de Lichtjes 🌟🌟
Het raakt mij weer diep nu ik erover schrijf…
Hier gaat het over, over Verbinding, Verbinding met Jezelf en met Elkaar 🙏
Ik ben dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn.
Dank je wel lieve Judith dat jij dit neerzet in de Wereld 🌟🙏🌟
Liefs, Carmen 🌸🙏🌸

 

 

 


Privacy Policy

Copyright © 2022 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf