Lieve lezers, lieve volgers,
Het is een intense reis die we op dit moment samen maken. Midden in de piek van de verspreiding van het Coronavirus, voel ik toch de behoefte om te delen via deze nieuwsbrief. Natuurlijke Flow heeft me tot nu toe steeds precies daar gebracht waar ik moest zijn. Ik kon niet anders meer dan volgen wat ik diep van binnen voelde. Zo leerde ik hoe gehechtheid mij deed vasthouden aan mijn al mijn oude overtuigingen. In de jungle dook ik dieper in mijn angst om te onderzoeken waaraan ik steeds leek vast te houden. Ik ontdekte hoe ik me identificeerde met angst en mezelf verloor, keer op keer…tot ik zag, helder zag hoe angst mij de weg wees naar mijn bestaan, mijn missie en mijn manifestatiekracht. En zo creëerde ik..zo verliet ik mijn yurt, ontvouwde zich een hele mooie nieuwe ruimte op de schelft van de boerderij en ontstonden als vanzelf mijn cirkels, mijn trajecten met kinderen, met leerkrachten en met ouders. Alles klopte..alles stroomde.
Tot nu..ineens word ik weer stopgezet om te voelen wat in mij op dit moment zichtbaar mag worden. Alle sessies, workshops en cirkels moet ik annuleren tot 1 juni. En nu?
Ik verloor me even in hard werken, zorgen dat ik mijn online leeromgeving gevuld kreeg en verloor mezelf opnieuw in de angst om onder te gaan. Mijn ritme vervaagde, tijd leek niet meer te bestaan en dit besef bracht me terug naar de stilte. Ik pakte mijn meditaties weer op en beoefende het ZIJN…want ik was het even kwijt…van doen naar ZIJN.
En daar in dat ZIJN ben ik nu.
In dit zelfonderzoek ga ik ontdekken hoe mijn praktijk weer opnieuw vorm gaat krijgen….van binnen naar buiten..
Ik volg mijn natuurlijke flow. En jullie zijn getuige van mijn proces hier.
Natuurlijk komen er weer cirkels en natuurlijk komen er weer workshops, kinderyoga en sessies… maar wanneer dit mogelijk zal zijn, kan ik nu nog niet zeggen. En misschien wordt het wel helemaal anders.
Voor nu hebben we met z’n allen nog even met dit Coronavirus te zijn.
Ik wens jullie veel gezondheid, veel vertrouwen en vooral ook moed in deze tijd; moed om je eigen angsten te zien..jouw weg naar transformatie.

liefs Judith Penninx

Mocht je het leuk vinden om mijn online leeromgeving te bezoeken, dan ben je van harte welkom. Via mijn website vind je een linkje naar de filmpjes. 

Privacy Policy

Copyright © 2021 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf