Datum: 20 oktober 2021
Tijd: 19:30
Locatie: Son en Breugel

Evenement door Chantal van Ruler en Maarten Huisman:

 

Deze maatschappij is er steengoed in, om onze aandacht van onszelf weg te trekken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen niet werkelijk hun lichaam “bewonen”. Met hun energie, met hun gedachten, met hun emoties.

 

Stel jezelf de vraag maar eens waar je energie zich bevindt als je in emotie of in piekeren gaat. Voel je op zo’n moment je lichaam nog? Of ben je als het ware uit je fysieke lichaam vertrokken? En als je dan niet thuis bent, heb je de ramen en deuren dan wagenwijd openstaan (met risico op energie-parasieten) of sluit je de boel hermetisch af (met nauwelijks kans op werkelijke verbinding)?

 

Inmiddels is bij velen de zoektocht naar binnen, naar je/het Zelf begonnen. Maar wat nou als je binnen niemand tegen komt? Als je vooral op leegte stuit?

Dit najaar gaan wij op pad. Met de PILLARS OF LIGHT TOUR doen we dit op een aantal locaties in Nederland. We willen namelijk verspreid door Nederland (eigenlijk wereldwijd) zo veel mogelijk mooie zielen helpen thuis te komen in hun lichaam en hun enorme licht te openen, om (op 11-12-2021) in een afsluitende online groepsmeditatie met elkaar te verbinden.

Op 20 oktober zijn we bij Natuurlijke Flow in Son en Breugel. Ben je erbij?

Meer info, zie

https://miracle-life.nl/evenementen/

 

 

 

 


Privacy Policy

Copyright © 2023 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf