Datum: 18 november 2020
Tijd: 15:50

Opstellingscirkel

 

“When you see a circle forming, come and join your hands

touch the people with your love and help them understand”

 

Ik geloof in de kracht van cirkels. De cirkel brengt ons in verbinding met wat zichtbaar mag worden; daar waar het licht op mag schijnen. De Sacred Space van de cirkel brengt ons dichterbij ons zelf. dichterbij onze bron; onze oorsprong. En met elkaar kunnen we grootse stappen in heling zetten, zowel individueel als collectief. Blokkades die eerder jouw stroom tegenhielden, krijgen nu de ruimte om weer te stromen, omdat het onzichtbare zichtbaar wordt. De cirkel brengt ons in contact met ons diepste weten. We werken deze avond met de methodiek van het opstellen. Samen met Elly Goossens-Mennen, ervaren opsteller en kind- en jeugdtherapeut uit Weert, geef ik vorm aan deze bijzondere avond.

We werken in het NU, in hèt moment zelf en laten de opstelling op deze avond als vanzelf ontstaan. Iedereen uit de cirkel zal tijdens deze avond heling en verbinding ervaren.

Voel jij dat jij erbij wil zijn?

 

Op woensdag 18 november om 19.30 uur organiseren we deze cirkel. De kosten voor deze avond bedragen 25,00 euro pp.

 

Deze avond is speciaal voor volwassenen en zal plaats vinden in Son en Breugel. Meld je aan door een mailtje te sturen naar judith@natuurlijkeflow.nl.

 


Privacy Policy

Copyright © 2020 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf