Datum: 28 oktober 2020
Tijd: 10:00

Innerlijk Kind Cirkel 3daagse

‘Er leeft een uniek kind in je’

De ervaringen uit je kindertijd hebben een blijvende invloed op je functioneren  van nu. Wat je nu ervaart en doet is vaak een onbewuste herhaling van wat je in je kindertijd hebt beleefd.  Er kan ook sprake zijn  van een onbewuste identificatie  met het lot vanuit het familiesysteem. Onze kinderbeelden en systeemverstrikkingen zijn immers nauw met elkaar verbonden.

Het gebeurt regelmatig dat je voelt dat er iets is, maar je weet niet precies wat. Je voelt je onrustig, naar, boos of geïrriteerd, eenzaam of verdrietig. Je weet niet waar dit gevoel vandaan komt, het is er gewoon. Of je merkt misschien dat je overdreven sterk reageert op iemand, of dat je als maar weer een bepaald gedrag herhaald.  De zoektocht naar de oorzaken hiervan is een zoektocht naar het deel in je dat het Innerlijk Kind heet.

Op 28, 29,30 oktober 2020 is er een Innerlijk Kind Cirkel. Een driedaagse waar de volgende thema’s aan de orde komen:

 

dag 1:  ontmoeting met je innerlijk kind

dag 2: contact met je innerlijk kind

dag 3: gevoelens zijn niet goed of slecht ….ze zijn.

 

Een driedaagse dat speciaal ontwikkeld is om het Innerlijk Kind te helen. Dit alles gebeurt op een hele liefdevolle, fijne en plezierige manier. Door de oefeningen en meditaties die we doen is het mogelijk om weer in contact te komen met je innerlijk kind en een liefdevolle relatie aan te gaan met jezelf.

 

Innerlijk Kindwerk helpt je om je angsten en gevoelens van onvermogen beter te

kunnen plaatsen. De zachtheid en gevoeligheid van de innerlijk kind benadering stelt je in staat toegang te krijgen tot diepe gevoelens die begraven hebben gelegen en die moeilijk aan de oppervlakte kunnen komen. In de mate dat je je gewonde kind geneest en integreert, zal het ophouden je volwassen leven te verstoren. Werken met het innerlijk kind is één van de meest simpele, directe en doeltreffende methoden om bij onze oorspronkelijke verwondingen te komen en die te genezen.

 

Het is geen nieuw gegeven dat kinderen veel wijsheid, liefde, creativiteit en vertrouwen bezitten. Dit verklaart dan ook dat je alles waarnaar je op zoek bent, bij jezelf kunt vinden. Het is fijn als het kind in je de kans krijgt om erkend, gezien en gehoord te worden. Wanneer je de relatie met je Innerlijk Kind hersteld zal er een stuk bevrijding plaats vinden, waardoor je meer ruimte en vrijheid als volwassene krijgt.

 

 

De Innerlijk Kind Cirkel workshop wordt gehouden op de volgende dagen:

woensdag                 28 oktober                      van 10.00 tot ca. 16.00 uur

donderdag                29 oktober                     van 10.00 tot ca. 16.00 uur

vrijdag                  30 oktober                    van 10.00 tot ca. 14.00  uur

 

De workshop zal worden gegeven  in de praktijkruimte van Judith in Son en Breugel:

Pieter Brueghelplein 4

Son en Breugel

Je kunt de auto makkelijk en gratis parkeren op het pleintje voor de boerderij. Dan mag je de derde deur van links (met de ramen) nemen. Meteen daarna kun je de trap op naar de schelft (de hooizolder). Rechts is de praktijkruimte.

De kosten bedragen 435,00 Euro.

Mocht je nog vragen hebben horen we het graag.

*Informatie en/of aanmelden:

ellygoossens@ziggo.nl       tel. 06-10692531

judith@natuurlijkeflow.nl   tel. 06-21601512

 

Harte groet,

 

Elly & Judith


Privacy Policy

Copyright © 2020 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf