Datum: 19 oktober 2019
Tijd: 10:00

Gaia Kinderzweethut

Wij, Danique & Judith nodigen jullie graag uit voor onze 1e Kinder Zweethut. Deze dag geven wij kinderen de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met oude tradities.

Je bent van harte welkom. Als je voor het eerst komt, leggen wij je precies uit hoe alles werkt. We beginnen eerst met een stenen ceremonie. Daarna steken we gezamenlijk het vuur aan en dekken de hut af met dekens. Als de stenen heet genoeg zijn, gaan we de hut in.

De kinderen worden actief betrokken bij de gehele zweethut ceremonie, met behulp van allerlei rituelen. Verder worden er verhalen verteld, en traditionele of andere liedjes gezongen. De Kinder Zweethut bestaat uit twee ronden, één voor de Zon, en één voor de Aarde. Dit alles gebeurd in een liefdevolle, veilige omgeving, die we samen neerzetten.

In een traditionele zweethut ben je bloot. Mocht dat niet goed voor je voelen, neem dan een extra t-shirt en onderbroek van katoen mee. Je kunt ook een omslagdoek om je heen draaien. In een zweethut ga je naar binnen bij jezelf, het is er donker en warm. Je zult dieper voelen en mooie ervaringen met jezelf, jouw totemdieren en de anderen opdoen. Wat totemdieren zijn, leggen we je precies uit. Neem ook een voorwerp mee wat je kracht wilt geven, bijvoorbeeld een mooie steen of jouw knuffel.

Ouders zijn zowel aanwezig bij de openingsceremonie aan het begin van de dag als aan het einde van de dag wanneer de kinderen uit de hut kruipen voor hun wedergeboorte. Gezamenlijk zullen we de cirkel sluiten en daarna eten.

DATA & TIJD
Zondag 19 oktober 10-17u met eventueel uitloop

LEEFTIJD
Kinderen van 6-12 jaar zijn welkom

VERGOEDING
Per kind €40 contant, graag gepast.
Plus eventuele donatie voor het land, onze vuurman/ vrouw & waterman. Een donatie kan in allerlei vormen. Puur om de balans te herstellen.

MAALTIJD
Na de zweethut eten we gezamenlijk een Potluck maaltijd. Potluck = Sharing Food.
Neem iets mee voor jezelf en om te delen met de ander.

MEENEMEN
:: Twee handddoeken
:: Eigen drinkfles/ bidon
:: Krachtvoorwerp

*Voor de hut eet je een stevig ontbijt en er is geen lunch ivm het ritueel.

In Munay

Danique, Judith & Firemakers


Privacy Policy

Copyright © 2019 Natuurlijke flow. All rights reserved

studio29elf